Billige A-kasserA-kasse infoBusiness Danmark A-kasse

Business Danmark A-kasse

Business Danmark A-kasse I 1949 startede Business Danmark A-kasse som DAH (Danmarks Aktive Handelsrejsende) og arbejdsløshedskassen med tilhørende fagforening har siden da vokset sig så store at de i dag har omkring 32.000 aktive medlemmer. Deres alt overskyggende mission er, at yde den absolut bedste service til deres medlemmer helt ind til det individuelle medlem, som har brug for specifik rådgivning. Det har gjort, at de har yderst gode anmeldelser fra deres medlemmer. Alle kan blive medlem enten som lånmodtager eller som selvstændig, men har du med salg eller anden form for handelsrelateret arbejde at gøre anbefaler vi naturligvis, at du vælger denne billige A-kasse fremfor andre. Ydermere er deres priser meget konkurrencedygtige og du vil opnå masser af gode fordele som medlem. Herudover kan du også få fagforening med til rigtig billigt.

Hvorfor vælge Business Danmark

Vi har taget et grundigt indblik i Business Danmarks ydelser og fordele så du nemt og hurtigt kan vurdere om denne A-kasse passer til dig. Med vedvarende personlig hjælp og rådgivning opnår Business Danmark deres høje medlemstilfredshed som blandt andet kommer til syne på trustpilot hvor deres score ligger i den høje ende af A-kassernes gennemsnitlige vurdering. Især har Business Danmark fokus på, at forbedre dit CV og dine ansøgninger så du bliver taget bedst og mest muligt i betrækning til jobsamtale indkaldelse. Du vil ydermere blive undervist ved diverse kurser inden for projektledelse, coaching, IT-faglig undervisning i forskellige programmer samt NLP. Du kan læse meget mere omkring de forskellige fordele ved, at klikke på den råde knap her på siden, hvilket viderestille dig automatisk til deres hjemmeside – her kan du blandt andet se deres jobsøgningsguide som gør dig parat til hurtigt, at komme tilbage på jobmarkedet igen. Se det såkaldte ”Move on Kit” og send din ansøgning til A-kassen allerede i dag.

Udvalgte medlemsfordele og ydelser fra Business Danmark

 • Høj medlemstilfredshed og høj score på Trustpilot
 • Der stilles ingen særlige optagelseskrav, dog anbefales A-kassen til brancher med salg og marketing
 • Gratis for studerende og rabatter på udvalgte gode forsikringer via deres kyndige samarbejdspartnere som f.eks. Benzin, hoteller, sommerhuse og advokater
 • Mulighed for at samle A-kasse og fagforening et sted med rabat og masser af rådgivning
 • Adgang til egen jobportal
 • Business Danmark lønsikring

  Når du er aktivt medlem hos Business Danmarks A-kasse har du mulighed for, at forsikre dig yderligere ved at tegne lønsikring som supplement til dine dagpengeforsikring via A-kassen. Med denne lønsikring kan du faktisk sikre dig op mod 90 procent af din bruttoløn, hvis du helt ufrivilligt bliver ledig eller måske bliver ramt af sygdom over en længere periode på arbejdspladsen. Vi har lige samlet et par punkter der er værd at have med omkring denne tillægsforsikring her nedenfor.
 • Du har mulighed for at forsikre dig med op til 40.000 kroner om måneden
 • Du kan stadigvæk opretholde en stabil og fornuftig økonomi i tilfælde af, at du bliver afskediget på arbejdspladsen
 • Du har mere at løbe på iht. Til at komme i arbejde igen
 • Skal du have lønsikringspakken med som supplement til dine dagpenge kræves det også, at du har medlemskab af Business Danmark fagforening
 • Fagforening hos Business Danmark

  Udover A-kasse har Business DK også åbnet op for muligheden af fagforening og du kan både samlet A-kasse og fagforening hos dem et samlet sted. Deres fagforening er individualistisk og er for alle med interesse for marketing, salg og rådgivning. Business Danmark er desuden politisk uafhængig og har som hovedfokus at være deres medlemmers højre hånd i forhold til sparring, rådgivning og bistand og der ydes selvfølgelig altid rådgivning helt ned til det enkelte medlem så man stilles i den bedst mulige situation. Fagforeningen kan naturligvis benyttes både af lønmodtagere såvel som selvstændige der har brug for juridisk assistance. Når du skal i arbejde sørger de også får, at du er bedst stillet som overhovedet muligt og alle rettigheder overholdes så du ikke kommer i klemme eller bliver snydt for noget. Før du bliver ansat vil fagforeningen blandt andet sørger for, at tjekke din ansættelseskontrakt for fejl og mangler. Få du tillæg til kontrakten i form af provisionsordning tjekkes den naturligvis også. Under din ansættelse får du rådgivning omkring din løn, feriepenge, barsel, sygdom, arbejdsskader og meget mere. Ved opsigelse eller fyring får du også rådgivning ved snyd eller uretmæssig fyring. Business Danmarks fagforening er kendt for at give professionel juridisk rådgivning og har erfaringer med, at hente flere penge hjem til medlemmerne end de egentligt har betalt i kontingent. For ganske få kroner om måneden kan du være medlem af Business Danmarks fagforening og det kan så sandligt betale sig. Er man i en branche som omhandler salg kan der være stor medarbejderudskiftning da meget er baseret på resultater. Du har sikkert også en provisionsordning, hvor du ønsker gennemgang af dette tillæg til kontrakten. Her vil fagforeningen sørge for, at komme at gennemgå alle detaljer så du ikke bliver snydt og går glip af noget. Business Danmark fagforeningens advokater vil naturligvis sørge for at omgå din sag med største forsigtighed, men hvor ret skal være ret. Der tages altid hensyn til dine behov og hvordan du helst selv vil have af sagen fremlyses. Der er naturligvis forskel på om du stadigvæk vil sidde på arbejdspladsen eller om du er blevet fyret eller selv ønsker at sige op.

  Studerende

  Business Danmark studerende A-kasse – Det er i skrivende stund muligt for studerende, at blive medlem af A-kassen ganske gratis og atuderer man inden for virksomhedsøkonomi, jura, erhvervsret eller en salgsrelateret uddannelse er det et oplagt valg. Der ligger nogle ganske særlige regler fast fra staten for at modtage dagpenge efter, at du har afsluttet din uddannelse og dem har vi fremhævet i en artikel her på siden for sig selv. Du kan klikke her for at læse om studerende og A-kasser.

  Meld dig ind allerede i dag

  Du kan melde dig ind i A-kassen eller fagforeningen hos Business Danmark allerede i dag. Husk at du skal være medlem af en A-kasse mindst ét år før at du kan få nogle dagpenge udbetalt. Har du spørgsmål til denne artikel eller ønsker du måske at skrive en anmeldelse af Business Danmark så hører vi gerne fra dig.